Isännöintipalvelu Mäkelä Oy

Y-tunnus:
2331171-7
Käyntiosoite:
Ruohorannantie 17 B 04400 JÄRVENPÄÄ
Postiosoite:
Ruohorannantie 17 B
Postitoimipaikka:
04400 JÄRVENPÄÄ
Palveluhakemisto:
Tuotteet ja palvelut:
Hallinnollinen ja tekninen isännöinti, taloushallinto ja kirjanpito.
Taloyhtiöiden ja Kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnissä asiansa osaava henkilökunta ja kattava verkosto kiinteistö - ja rakennustekniikan ammattilaisten kanssa takaavat hyvän lopputuloksen niin arjen pienissä asioissa kuin suurissa projekteissakin. Tavoitteemme on olla asiakkaitamme varten; tavoitettavissa, palvellen joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Meille on tärkeää, että kiinteistöstänne pidetään hyvää huolta, jotta sen arvo säilyy ja asukkaat voivat asua kodeissaan tyytyväisin mielin. Lisäksi meille on tärkeää olla kiinteässä vuorovaikutuksessa hallituksen ja taloyhtiön asukkaiden kanssa. Hyvä yhteistoiminta takaa parhaan lopputuloksen.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme taloyhtiön kotisivut. Kotisivujen informatiivisuudessa on eri tasoja, joka riippuu omasta roolista. Onko omistaja, hallituksen jäsen tai vuokralainen. Kotisivut tuotetaan yhteistyössä Visma Fivaldin kanssa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!
Toimiala:
L 68320 Kiinteistöjen isännöinti
Perustamispäivä:
4.5.2010
Yritysmuoto:
Osakeyhtiö
Kokoluokka:
0 - 4
Yhteyshenkilö(t):
Mika-Juhani Mäkelä, Lari Mäkinen
 
» Katso yrityksen tiedot YTJ-tietopalvelusta www.ytj.fi

Järvenpään kaupunki ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Järvenpään kaupunki • Kaupunkikehitys • Seutulantie 12, PL 41, 04401 Järvenpää • Vaihde: (09) 27 191 • www.jarvenpaa.fi • Palvelun toteutus Hakosalo Software Oy

YritystapahtumatMyytävät yritystontitVapaat toimitilatTietosuojaselosteLisätietoa evästekäytännöstä